مطلب آشپزی زیر اختصاص دارد به طرز تهیه کوفته بادمجان که برای علاقمندان به بادمجان قرار داده شده است این کوفته بسیار خوشمزه و در عین حال طعم فوق العاده ای دارد و درست کردن این کوفته کار زیاد مشکلی نیست
طرز تهیه کوفته بادمجان
در ابتدا برای طرز تهیه کوفته بادمجان باید بادمجان را سرخ کنید و روی یک دستمال تمیز بگذارید تا کاملا روغن آن گرفته شود سپس باید گوشت چرخ کرده تان را کاملا با ادویه تان که شامل ( نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و پودر آویشن و گرد لیمو عمانی) میباشد مخلوط کرده کمی ورز داده و سپس پیاز رنده شده را نیز به آن اضافه نمایید بعد از اینکه بطور کاملا ورز دادیم آنرا بصورت گرد میکنیم و در ماهیتابه و در روغن داغ سرخ میکنیم
در یک ظرف جداگانه یک پیاز را سرخ کرده و انواع ادویه و رب را به آن اضافه میکنیم و تفت داده حدود 2 لیوان آب جوش به پیازهایتان اضافه نمایید
بعد از بجوش آمدن آب بادمجان و کوفته سرخ شده را داخل سس می اندازیم و به دلخواه چند گوجه فرنگی را از وسط نصف کرده و درون ظرف کوفته و بادمجان انداخته تا کاملا غذا جا بیفتد
نکته :
احتمالا برایتان سوال بوجود آمده که مواد لازم این کوفته کجاست ؟ میزان مواد لازم این کوفته بستگی به خودتان دارد و میتوانید با توجه به ذائقه تان مواد لازم را تهیه کنید
خواص بادمجان
1- بادمجان خواص نرم کنندگی و مد درد دارد
2- افرادیکه دارای بیماری آسم و برونشیت هستند نباید بادمجان را بصورت خام مصرف کنند و این افراد باید بادمجان رسیده و پخته شده در رژیم های غذاییشان جای دهند
6-برای بند آمدن انواع خونریزی میتوان از ریشه و شاخه های خشک بادمجان استفاده کرد
7-اگر احیانا با خوردن قارچ های سمی دچار مسمومیت شدید میتوان از بادمجان بعنوان پادزهر و خروج کردن سم بدن استفاده نمود
8- اگر میخواهید که از شر گرفتگی رگها و سکته قلبی در امان بمانید حتما بطور مداوم بادمجان مصرف نمایید